Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Авеллум Партнерс" консультує групу "Кернел" з питань залучення великого кредиту

7 жовтня 2011, 11:57
268
0
Автор:
Реклама

Юридична фірма "Авеллум Партнерс" виступила українським юридичним радником групи "Кернел" з питань залучення термінового кредиту у розмірі 100 мільйонів доларів США для компанії Inerco Trade S.A.яка входить до складу групи "Кернел", від провідного європейського банку.

Виконання зобов'язань по кредиту забезпечене поручительством від холдингової компанії і деяких дочірніх підприємств, що входять до групи "Кернел". Кредитні кошти будуть використані для поповнення оборотного капіталу.

Команду Авеллум Партнерс очолював партнер Гліб Бондарь за підтримки юристів Олени Поляковой і Артема Ширкожухова.

Міжнародна юридична фірма Freshfields Bruckhaus Deringer LLP виступила юридичним радником групи Кернел з питань законодавства Англії. Юридичними радниками кредитора виступили міжнародна юридична фірма "Allen & Overy LP" (з питань законодавства Англії) і українська юридична фірма "Саенко Харенко" (з питань законодавства України).

Група "Кернел" - одна з найбільших в Україні вертикально інтегрованих агропромислових груп, лідер українського ринку бутильованої соняшникової олії і по експорту масла в Україні, а також один з найбільших українських експортерів зернових культур.


Читайте також:
"Авеллум Партнерс" консультує ING Bank N.V.

За інформацією прес-служби ЮФ "Авеллум Партнерс".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини