Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Державна реєстраційна служба України з'явилася в онлайні

8 вересня 2011, 11:42
460
0
Автор:
Реклама

Почав роботу офіційний веб-сайт Державної реєстраційної служби України (далі - ГРС). На сайті представлено інформацію, яка відображає головні напрями діяльності ГРС : державна реєстрація актів цивільного стану, державна реєстрація прав на нерухоме майно, державна реєстрація юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців, легалізація об'єднань громадян, державна реєстрація друкованих ЗМІ і інформаційних агентств і ін...

На сайті також передбачений консультаційний блок, що містить довідкову інформацію, а також коментарі і роз'яснення.

Рубрика "Доступ до публічної інформації" містить необхідні для оформлення запиту форми, інформацію відносно порядку складання і напряму запитів, звіти відносно розглянутих запитів.

Сайт оснащений пошуковою системою. Адреса офіційного веб-сайту ГРС в Інтернеті www.drsu.gov.ua .

Нагадаємо, що Державна реєстраційна служба України була створена у зв'язку з реформуванням системи центральних органів виконавчої влади, згідно з Указом Президента України від 9 грудня 2010 року № 1085 "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади". Згідно з указом, ГРС є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом міністрів України через Міністерство юстиції.

Інформація прес-служби Міністерства юстиції України

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини