Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Саморегулируемые організації сільськогосподарських дорадчих служб позбавлені права вести свій Реєстр

22 липня 2011, 11:52
688
0
Реклама

Кабінет Міністрів постановою № 757 від 20 липня 2011 року вніс зміни в Положення про реєстр сільськогосподарських дорадчих служб.

Відповідно до змін Реєстр сільськогосподарських дорадчих служб створюється і ведеться тільки Минагрополитики, його ведення не може бути передане громадській професійній саморегулируемой організації суб'єктів дорадчої діяльності.

Якщо раніше дія сертифікату, що видається при реєстрації дорадчих служб, припинялося при неодноразовому порушенні службою вимог законодавства і при спричиненні шкоди внаслідок надання нею дорадчих послуг низької якості, то відповідно до Постанови № 757 таке рішення може бути прийняте у разі порушення дорадчою службою вимог про обов'язковій мінімальній кількості радників у її складі.

Виключення дорадчої служби з Реєстру і анулювання сертифікату можливі у випадках: подачі заяви про це самою дорадчою службою, наявність відомостей про її припинення (як ДЗИГ), непредставлення у встановлений термін інформації про зміни, внесені в документи, що подаються для внесення служби в Реєстр і видачі сертифікату.

Постановние ще не опубліковане і не набуло чинності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини