Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГКЦБФР розробить концепцію моделі системи моніторингу фондового ринку України

14 липня 2011, 11:17
600
0
Реклама

ГКЦБФР провела засідання робочої групи з питань розробки концепції моделі інформаційної системи фондового ринку України. У заході, окрім представників регулятора, взяли участь керівники АРИФРУ (Агентства по розвитку інфраструктури фондового ринку), "Української біржі", ЯРЕМ "Универ", ГИК "Sigma Bleyzer", РА "Експерт Рейтинг", Асоціації "Фондове партнерство" і інші.


Відкриваючи засідання, Дмитро Тевелев, голова ГКЦБФРвідмітив, що проблематика побудови такої системи коштує давно і є досить актуальним питанням для розвитку вітчизняного фондового ринку. На думку глави Комісії, цей проект має бути базовим для створення концептуальної моделі системи моніторингу вітчизняного ринку.


Підводячи підсумок засідання, його учасниками були вирішено створити декілька проектних груп у рамках робочої групи, що відповідають за різні напрями в підготовці інформаційної системи, - подачу звітності, її прийом Комісією, зміст і аналітичні дані на основі представленої інформації. У групи входитимуть як представники регулятора, так і представники ринку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини