Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МНС підвищить рівень спостереження за пожежною безпекою

6 липня 2011, 15:40
614
0
Реклама

Міністерство надзвичайних справ України ствердило Правила по пожежникові спостереженнязареєстровані в Мінюсті. МНС позначило побудову системи єдиного централізованого пожежного спостереження і вимог по проектуванню, монтажу, техобслуговуванню і прийому в експлуатацію систем передачі тривожних сповіщень, як основну мету документу.


Система дозволяє значно скоротити час обробки викликів про пожежу і максимально забезпечує виконання європейських вимог до надійності системи, як у рамках усієї держави, так і у рамках окремого регіону.


Підписання цього наказу дає можливість підвищити рівень пожежної безпеки об'єктів незалежно від форм власності і сприятиме створенню умов для захисту людей, довкілля і зменшенню втрат матеріальних цінностей від пожеж. Це станеться за рахунок чітких регулювань прав і обов'язків суб'єктів, на яких поширюється регуляторний акт. Виконання його приведе до систематизації вимог до порядку передачі, обробки сигналів про пожежу і несправність цих систем і реагування на них.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини