Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набуття чинності поправок по спрощеній системі оподаткування відкладається

1 липня 2011, 13:30
2389
3
Реклама

Координаційний радий з питань розвитку малого і середнього підприємництва при Кабінеті міністрів України, провів відкрите засідання, на якому обговорювався хід підготовки проекту № 8521 "Про внесення змін до Податкового кодексу України і деяких інших законодавчих актів України про спрощену систему оподаткування, обліку і звітності суб'єктів малого підприємництва"


Уряд прийняв рішення відкласти набуття чинності поправок, що стосуються спрощеної системи оподаткування. Про це заявив один з ініціаторів Всеукраїнської цивільної акції "Вперед", глава Київської обласної організації профспілки "Столица-регионы" Юрій Еременкокоментуючи підсумки відкритого засідання.

Юрій Еременко повідомив, що учасники засідання фактично погодилися з аргументами представників Мінфіну, які наполягали на тому, що зміни в Податковий кодекс передбачені проектом закону про спрощену систему оподаткування, повинні набути чинності лише з нового фінансового року.


Проект закону про внесення змін до Податкового кодексу (про спрощену систему оподаткування) був прийняті 16 червня 2011 року в першому читанні. У проекті датою набуття чинності правок значиться 1 липня. Проте, як заявила 30 червня голова Народної колегії Всеукраїнської акції "ВПЕРЕД" Наталія Королівськазаконопроект не внесений до порядку денного наступного парламентського тижня, який починається 4 липня. Більше того, досі не призначена дата засідання робочої групи з підготовки документу до другого читання.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини