Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сьогодні опубліковані проекти

21 червня 2011, 18:00
1207
0
Реклама

Міністерство регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства опублікувало проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2009 р. № 1216".

Міністерство фінансів України опублікувало проект наказу "Про внесення змін до Порядку розгляду Міністерством фінансів справ про порушення вимог законодавства, регулюючого діяльність у сфері попередження і протидії легалізації (відмиванню) прибутків, отриманих злочинним шляхом, і застосування санкцій".

Міністерство аграрної політики опублікувало:

- проект постанови КМУ "Про затвердження Порядку декларування наявності цукру";

- проект постанови КМУ "Про затвердження Переліку і вартості платних господарських послуг, які можуть надаватися територіальними органами і підприємствами, установами, організаціями, що належать до сфери управління Державної інспекції сільського господарства України".

Міністерство охорони здоров'я опублікувало:

- проект Закону "Про внесення змін до Закону "Про затвердження Загальнодержавної програми забезпечення профілактики Віл-інфекції, лікування, відходу і підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих СНІДОМ на 2009 - 2013 роки";

- проект наказу "Про затвердження клінічного протоколу по акушерській допомозі "Кесаревий переріз".

Фонд державного майна опублікував проект наказу "Про затвердження стандарту адміністративної послуги за поданням інформації (відомостей або витягання) з Єдиного реєстру об'єктів державної власності".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини