Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВР запропоновано прийняти Митний кодекс ще на цій сесії

21 червня 2011, 14:07
619
0
Реклама

Голова Державної митної служби України Ігор Калетник має намір просити Верховну Раду ще на цій сесії розглянути в другому читанні і прийняти в цілому Митний кодекс України. Про це він заявив під час сьогоднішніх комітетських слухань "Громадське обговорення проекту новій редакції Митного кодексу України".

"Я упевнений, що ми зможемо обговорити ті складні моменти, які у нас є і все-таки знайти можливість внести Митний кодекс в другому читанні ще на цій сесії"- сказав Калетник.

За його словами, це дозволить ввести в дію цей кодекс вже в січні 2012 р. Калетник відмітив, що під час осінньої сесії депутати зможуть внести при необхідності ряд доповнень і поправок в цей документ.

У свою чергу голова парламентського Комітету з питань фінансів і банківської діяльності, податкової і митної політики Віталій Хомутынник підкреслив, що порядок денний майбутнього пленарного тижня ВР надзвичайно завантажений, проте депутати спробують прийняти даний Митний кодекс ще на цій сесії.

"Я упевнений в одному: що при будь-якому сценарії... він (Митний кодекс) почне діяти з 1 січня 2012 р. і в цьому наша єдина позиція"- підкреслив Хомутынник.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини