Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Представники ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" на VIII Щорічної правової конференції Асоціації юристів України

15 червня 2011, 12:10
55
0
Автор:
Реклама

9-10 червня 2011 року в Одесі відбулася VIII Щорічна правова конференція Асоціації юристів України (АПУ).

Перший день учасники присвятили низці запитань, з якими юристам доводиться мати справу під час супроводу комерційних операцій клієнтів, - це оподаткування, структуризація бізнесу, корпоративне управління, захист прав інтелектуальної власності, статус нерезидентів і так далі

Детально розглядалося застосування норм корпоративного законодавства, оподаткування і новел в цій області. Зокрема про основні зміни в оподаткуванні операцій з нерезидентами і застосування угод про уникнення подвійного оподаткування розповів Іван Юрченко, старший юрист ЮФ "Василь Кисиль і Партнери", детально проаналізувавши переваги, які надає іноземний холдинг.

Під час першого дня конференції також розглядалися наслідки змін в законодавстві, які нещодавно увійшли в силу, і їх вплив на процес структуризації активів з використанням іноземних юрисдикцій з низьким рівнем оподаткування.

Завершальна сесія першого дня конференції була присвячена питанням фармацевтичного права і інтелектуальної власності.

Другий день конференції учасники провели в обговоренні результатів судової реформи. Старший радник ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" Вадим Беляневич поділився своїми думками з приводу розвитку процесуального законодавства і судової практики.

У рамках конференції також відбулося засідання Правової асамблеї АПУ - найвищого колегіального органу управління Асоціацією. Основним питанням порядку денного стало обрання нового керівництва Асоціації юристів України, яке визначатиме політику організації і її розвиток упродовж 2011-2013 рр. Олег Макаровкерівний партнер ЮФ "Василь Кисиль і Партнери", був переобраний членом Правління АПУ.

Фирму на конференції також представляли партнер Андрій Стельмащукрадник Ганна Бабич і старший юрист Олексій Случ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини