Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

DLA Piper : Галина Загороднюк розповіла про структуризацію угод на Eurolawyer 2011

15 червня 2011, 12:15
60
0
Автор:
Реклама

Галина Загороднюкстарший юрист київського офісу міжнародної юридичної фірми DLA Piper виступила з доповіддю на конференції Eurolawyer 2011, яка пройшла 2-3 червня в Лондоні.

Доповідь Галини була присвячена структуризації угод по злиттю і поглинанням, стандартним крокам, які мають бути пройдені, а також можливим ризикам і пасткам, які очікують сторони на цьому шляху. Зокрема, особливу увагу вона приділила попередньому етапу, на якому сторони починають процес переговорів, а також укладають якісь попередні домовленості.

"Ці домовленості, у вигляді, наприклад, протоколу про наміри, торкаються основних умов угоди (її структури, ціни, порядку розрахунків, застосовного права і порядку вирішення суперечок, механізму виходу сторін з угоди і так далі)- коментує Галина. - Окрім цього, на попередньому етапі сторони зазвичай домовляються про конфіденційність стосовно самого факту переговорів, а також інформацію, якою вони обмінюються, призначають представників, відповідальних за передачу/отримання інформації. Часто сторони домовляються про эксклюзивности, причому така домовленість діє якийсь обумовлений період часу. Все частіше в нашій практиці сторони укладають угоду про розірвання переговорів, тобто якщо на якомусь етапі яка-небудь із сторін вирішує "вийти" з переговорів, має бути дотриманий порядок виходу, а також компенсовані витрати другої сторони, пов'язані з такими переговорами".

Конференція Eurolawyer (організатор - Centralex events) проходить четвертий рік підряд.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини