Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд має намір підвищити з 2012 року податки на реєстрацію авто, бензин, землю, алкоголь і тютюн

10 червня 2011, 10:00
1920
3
Реклама

Кабінет Міністрів України законопроектом № 8630 ініціює підвищення ставок деяких податків з 2012 року.

Збір за першу реєстрацію автомобіля (у тому числі - вантажного і спеціального призначення) пропонується збільшити на 8,9 - 9 % (залежно від об'єму циліндра двигуна). У таких же розмірах підвищуються ставки за першу реєстрацію автобусів, тракторів, судів, літаків і вертольотів.

На 8,9 % відповідно до проекту планується підвищити ставки податку на земельні ділянкинормативна грошова оцінка яких не проведена, екологічного податку, збору за користування радіочастотним ресурсом.

Акциз на бензини моторні уряд має намір підвищити на 50 %.

Подорожчають і алкоголь з тютюном. Ставки акцизного податку пропонується підвищити на пиво з солоду, вина натуральні з додаванням спирту і міцні, ігристі, газовані, вермути і інші вина виноградні з додаванням екстрактів, зброджені напої, суміші з них, спирт неденатурований, спиртові дистиляти і спиртні напої, отримані шляхом перегонки, лікери і інші напої, що містять спирт, а також на сигари, сигарети без фільтру, цигарки, сигарети з фільтром, тютюн і замінники тютюну, тютюн "гомогенізований" або "відновлений"; тютюнові екстракти і есенції, тютюн для паління зі змістом або без змісту замінників, жувальний і нюхальний тютюн.

На 11,3 % збільшаться ставки за користування надрами для видобутку корисних копалин, плати за користування надрами, зборів за спеціальне використання води і використання лісових ресурсів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини