Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сьогодні опубліковані проекти

9 червня 2011, 18:10
1026
0
Реклама

Міністерство регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства опублікувало проект наказу "Про затвердження Правил експлуатації об'єктів поводження з побутовими відходами (перевантаження, сортування, переробки і утилізації побутових відходів) ".

Міністерство аграрної політики опублікувало:

- проект наказу "Про затвердження Порядку обліку, створення і ведення реєстру підприємств, установ, організацій і інших суб'єктів господарювання, які здійснюють торгівлю тракторами, самохідними шасі, самохідними сільськогосподарськими, дорожно-будівельними і меліоративними машинами, сільськогосподарською технікою, іншими механізмами і їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери";

- проект наказу "Про затвердження Порядку і умов проведення конкурсного відбору сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів для надання їм фінансової підтримки за рахунок засобів державного бюджету".

Державна комісія з цінних паперів і фондового ринку опублікувала проект рішення КМУ "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 червня 2006 р. № 802".

Державна служба гірського нагляду і промислової безпеки (Госгорпромнадзор) опублікувала проект Правил охорони праці під час експлуатації електроустановок".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини