Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджена форма договору про допуск до финдокументам при електронному декларуванні

1 червня 2011, 10:55
674
0
Реклама

Наказом Держмитслужби від 26 травня 2011 року № 437 затверджена зразкова форма договору про надання посадовцям митних органів права безперешкодного доступу до фінансових і банківських документів підприємства, що стосуються переміщення товарів і транспортних засобів через митний кордон України, після закінчення митних процедур і пропуску товарів і ТС через митний кордон.

Відмітимо, що цей договір має бути укладений між підприємством і Держмитслужбою згідно з новими Умовам електронного декларування і є єдиною основою для включення підприємства в Реєстр підприємств, допущених до електронного декларування.

Наказом встановлено, що він починає діяти з 27 травня 2011 року. З набуттям чинності цього наказу, припинили дію деякі нормативні акти Держмитслужби, присвячені регулюванню цього питання.

Нові умови електронного декларування на митниці набули чинності 27 травня цього року. Ними вдосконалена процедура електронного декларування, зокрема, істотно змінений підхід до включення підприємств в згаданий Реєстр. Детальніше читайте в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН Набувають чинності нові митні правила про електронне декларування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини