Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Деяким киянам планують понизити квартплату

16 травня 2011, 16:58
2355
3
Реклама

Київська адміністрація прийняла рішення про зниження квартплати для жителів Києва, які на даний момент платять більше 3 гривен за квадратний метр. Слід врахувати, що зниження квартплати чекає виключно жителів комунальних будинків. Кооперативи і ОСМД не підпадуть під зниження тарифів. Для цього КМДА збирається зменшити площу прибудинкових територій, тим самим виключити з плати за прибудинкову територію дитячі і спортивні майданчики, а також сквери, якими користуються жителі декількох будинків.

Крім того, в КМДА відмітили: "До того ж ми знайшли помилки Жеків : наприклад, в тариф вони включили обслуговування службового автомобіля начальника Жеку. Це неправильно, начальник Жеку може мати авто, але не мешканці повинні його оплачувати".


У ГИВЦ, який займається платежками, уточнюють, що перераховувати тариф за березень, квітень і травень вже не будуть. Знижений тариф мешканці отримають в липні в платежке за червень. Наступного тижня, після того, як усі перерахують, влада обіцяє дати адреси будинків, де зміниться квартплата. А в платежках чітко вказати, що тариф в цьому будинку був перерахований.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини