Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності документ, що уточнює особливості визначення предмета закупівлі послуг за оцінкою майна під час приватизації

10 травня 2011, 17:00
825
0
Реклама

Сьогодні набув чинності наказ Міністерства економіки України "Про внесення змін до Порядку визначення предмета закупівлі"яким уточнюються особливості визначення предмета закупівлі послуг за оцінкою майна під час приватизації, а також закупівлі товарів і послуг, необхідних для проведення "культурних" заходів і заходів по розвитку туризму.

Згідно з внесеними змінами визначення предмета закупівлі послуг за оцінкою майна при приватизації здійснюється окремо для кожного об'єкту приватизації.

Крім того, з'явилася норма про те, що визначення предмета закупівлі товарів і послуг, необхідних для проведення заходів у сфері культури і мистецтва і заходів по розвитку туризмуздійснюється за об'ємом, номенклатурі і місцю постачання товарів або надання послуг окремо для кожного такого заходу, якщо захід включений в план роботи Мінкультури.

Затвердження цього нормативного акту спрямоване на створення прозорого механізму визначення предмета держзакупівлі послуг за оцінкою майна при приватизації, а також для проведення заходів у сфері культури, мистецтва і туризму. Відмітимо, що раніше Положення не містило подібних норм.

Затвердження Порядку визначення предмета держзакупівлі віднесене до компетенції Мінекономіки, яке є спеціальним Уповноваженим органом в цій сфері (см Закон "Про здійснення державних закупівель").

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини