Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сьогодні опубліковані проекти

4 травня 2011, 18:04
1395
0
Реклама

Міністерство соціальної політики опублікувало проект наказу про затвердження Типового положення про сервісний центр по забезпеченню інвалідів технічними і іншими засобами реабілітації і технічного обслуговування цих засобів.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства опублікувало на своєму веб-сайті проект постанови КМУ "Про затвердження Порядку проведення державної експертизи містобудівної документації".

Міністерство економічного розвитку і торгівлі опублікувало:

- проект Закону "Про внесення змін до Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність";

- проект розпорядження КМУ "Про затвердження Плану заходів, які дозволять збалансувати зовнішню торгівлю України товарами і послугами, зменшити її негативне сальдо і розширити зовнішні ринки збуту товарів українського походження".

Міністерство екології і природних ресурсів опублікувало проект Закону України "Про внесення змін до Земельного і Водного кодексу України відносно земель водного фонду".

Державна митна служба опублікувала проект наказу "Про затвердження Інструкції про здійснення митного контролю і митного оформлення товарів і транспортних засобів, переміщуваних поїздами комбінованого транспорту "Вікінг", "Зубр", "Ярослав"".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини