Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст відкрив доступ до реєстру методик проведення судових експертиз

4 травня 2011, 16:52
2219
1
Реклама

Міністерство юстиції відкрило доступ до Реєстру методик проведення судових експертиз, який розміщується на сайті Мінюсту.

Реєстр є офіційною електронною базою даних про атестованих в Україні і рекомендованих до впровадження в експертну практику методиках проведення судових експертиз. Така база даних містить більше 1100 назв експертиз, які можуть робитися в Україні.

Доступ до Реєстру методик проведення судових експертиз є безкоштовним і відкритим цілодобово. З Реєстру можна отримати виписку про вид і назву експертизи, експертної установи, яка розробила цю методику т.д.

Як повідомив Міністр юстиції Олександр Лавриновичза замовленням пересічних громадян здійснюється більше половини судових експертизякі виконуються, зокрема, науково-дослідними інститутами судових експертиз Міністерства юстиції. При цьому, більше 50 відсотків з них - це експертизи у кримінальних справах: трасологічні, технічні експертизи документів, почеркознавські і автороведческие експертизи. Також є попит на автотехнічні, будівельно-технічні, економічні, психологічні, мистецтвознавчі, охорона праці, комп'ютерно-технічні, експертизи спиртосодержащих сумішей, прав на об'єкти інтелектуальної власності і інші.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини