Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Влада рекомендує нефтеторговцам не підвищувати ціну на бензин вище 10 гривень

29 квітня 2011, 17:39
851
1
Реклама

29 квітня 2011 року Експертно-аналітична група по обробці питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної галузі при Міністерстві енергетики і вугільної промисловості рекомендувала трейдерам нафтопродуктів дотримуватися нового цінового коридору не більше 10 грн. за літр бензину марки А-95 і 9,6 грн. за літр дизельного палива. Про це повідомляє прес-служба Міністерства.

При цьому головуючий на засіданні Міністр енергетики і вугільної промисловості Юрій Бойко призвав нефтеторговцев з розумінням відноситися до виконання цих рекомендацій, нагадавши, що Кабмін виконав свою обіцянку і понизив ставки акцизу на нафтопродукти.

Дійсно, шляхом внесення змін до Податковий кодекс були тимчасово, до 31 липня 2011 року, понижені ставки акцизу на ряд нафтопродуктів. що 20 квітня цього року відповідає Закон набув чинності. Детальніше про цей Закон читайте в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН Президент підписав Закон, спрямований на зниження цін на ГСМ і відміну щомісячної декларації по НДФЛ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини