Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госфинуслуг рекомендує небанківським фінустановам публікувати відомості про свою діяльність в офіційному виданні Комісії

27 квітня 2011, 10:15
772
0
Реклама

Розпорядженням Госфинуслуг від 24 березня 2011 року № 151 внесені деякі зміни в розпорядження Комісії від 4 березня 2010 роки № 232 "Про деякі питання публікації офіційних відомостей про діяльність Госфинуслуг і інформації про небанківські фінансові установи".

Госфинуслуг змінила свою рекомендацію для учасників ринку небанківських фінустанов відносно публікації інформації, що підлягає обнародуванню, згідно з чинним законодавством.

Якщо раніше рекомендувалося публікувати цю інформацію у виданнях, прирівняних до офіційних видань Госфинуслуг, то тепер рекомендується публікувати її у офіційному друкарському виданні Комісії і в інших виданнях, що відповідають умовам, вказаним в пункті 3 розпорядження Госфинуслуг від 4 лютого 2010 року № 105.

Розпорядження вже діє.

Відмітимо, що згідно з розпорядженням Комісії 4 березня 2010 роки № 232 офіційним друкарським виданням Госфинуслуг визначений періодичний друкарський бюлетень "Відомості Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг". До інших видань, де можна публікувати інформацію, відносяться вітчизняні друкарські видання, існуючі на ринку не менше п'яти років; що поширюються в Україні і за кордоном; що спеціалізуються у галузі небанківських финуслуг; що виходять не менше одного разу в тиждень (пункт 3 розпорядження Комісії від 4 лютого 2010 року № 105).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини