Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Парламент відмовився ввести мораторій на податкові перевірки упрощенцев

20 квітня 2011, 12:08
1405
3
Реклама

Парламентарі відхилили законопроект народного депутата від БЮТ Наталії Королівської "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно посилення відповідальності службових осіб за перешкоду підприємницької діяльності" (рег. № 7535).

Як відмічала автор проекту, його метою було посилення відповідальності службових осібпредставників влади або місцевого самоврядування, що здійснюють функції, а також правоохоронних органів, зокрема, шляхом посилення санкцій за порушення законодавства у сфері службової діяльності.

У законопроекті пропонувалося збільшити санкції відповідних статей КоАП і УК, ввести нові склади адміністративних правопорушень, а також внести зміни в ряд Законів, відносно посилення відповідальності посадовців за перешкоду підприємницької діяльності.

Наприклад, пропонувалося ввести адмінвідповідальність за порушення законодавства про державну регуляторну політику і за порушення посадовцями законодавства у сфері підприємницької діяльності.

Також депутати відхилили і інший законопроект Наталії Королівської (рег. № 8018), яким пропонувалося встановити до 1 січня 2012 року мораторій на здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності органами ДПС, їх посадовцями відносно суб'єктів малого підприємництва, що є платниками єдиного і фіксованого податків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини