Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набули чинності зміни до Умов підприємницької діяльності по постачаннях електроенергії

14 березня 2011, 09:00
1414
0
Реклама

Набуло чинності постанова НКРЕ від 3 лютого 2011 року № 188яким змінені Умови і Правила здійснення підприємницької діяльності по постачанню електричної енергії за регульованим тарифом.

Документ доповнений новою нормою про те, що ліцензіат повинен здійснювати купівлю-продаж електроенергії з використанням даних, отриманих з автоматизованих систем комерційного обліку електроенергії згідно Правилам користування електричною енергією і Інструкції про порядок комерційного обліку електричної енергії (доповнення 10 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України).

Правилами користування електроенергією, а також Інструкцією про порядок комерційного обліку електричної енергії встановлені вимоги до систем обліку електроенергії. Зрозуміло, ліцензіат і раніше повинен був здійснювати облік електроенергії і використовувати його дані при здійсненні постачань електроенергії. Проте пряма вказівка в документі на необхідність використання правил обліку електроенергії, закріплених в цих нормативних актах, повинно сприяти зменшенню кількості порушень у цій сфері.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини