Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АМКУ розробило нові норми подачі заяви про погоджені дії підприємців в електронному вигляді

21 жовтня 2010, 17:01
590
0
Реклама

Антимонопольний комітет помістив на своєму офіційному сайті пропонований до обговорення проект змін до Положенню про порядок надання заяв в органи Антимонопольного комітету України про надання дозволу на погоджені дії суб'єктів господарювання.

Згідно із запропонованими змінами заява в органи АМКУ про надання дозволу на погоджені дії суб'єктів господарювання, економічне обгрунтування погоджених дій і економічне обгрунтування позитивного ефекту від них, інша інформація і відомості, подаються у письмовому і електронному виді.

Обидва варіанти не повинні містити розбіжностей. Електронний варіант належить подавати на компакт-диску, а складати за допомогою спеціалізованого програмного забезпеченняяке (а також інструкції по встановленню і користуванню яким) розміщується на офіційному сайті АМКУ і може вільно використовуватися заявниками (їх представниками).

При складанні електронного варіанту інформація з обмеженим доступом має бути позначена відповідним чином, що передбачено можливостями спеціалізованого забезпечення.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини