Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набуває чинності порядок складання финотчетности по бюджетних коштах

29 червня 2010, 11:47
742
0
Реклама

Сьогодні набуває чинності спільний наказ Держказначейства і Мінфіну від 25 травня 2010 роки № 164, якими затверджений Порядок складання фінансової звітності розпорядниками і одержувачами бюджетних коштів.

Як повідомляла ЛІГА :ЗАКОНвідповідно до вимог цього Порядку складати фінансову звітність повинні центральні органи виконавчої влади, інші головні розпорядники бюджетних коштів, а також установи і організації, одержуючі засоби з державного або місцевого бюджетів.

Финотчетность повинна містити дані про усіх проведених хозоперациях, відбитих у бухобліку. Ці дані перевіряються на відповідність даним бухобліку органів Держказначейства. Усі екземпляри финотчетности розпорядників і одержувачів бюджетних коштів до подачі розпорядникам вищого рівня або іншим користувачам мають бути завізовані органом Держказначейства. Форми звітності складаються в гривнях з копійками, підписуються керівниками і головними бухгалтерами (керівниками финслужб) бюджетних установ, подаються також і на електронних носіях відповідно до вимог автоматизованої системи Держказначейства.

Порядком також передбачено, що графіки подачі звітності органам Держказначейства встановлюються останніми у рамках термінівпередбачених постановою КМУ від 28 лютого 2000 року № 419.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини