Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС готує Загальний план удосконалення управління податковими ризиками

Реклама

Фахівці Головного управління ДПС у Львівській області інформуують, що в рамках реалізації Експериментального проекту щодо функціонування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками), затвердженого урядовою постановою від 25 липня 2024 року № 854, відбувається систематичне розроблення стратегій впливу на податкові ризики та їх реалізація по всій вертикалі ДПС. Детальніше про те, що передбачає документ, можна дізнатися в окремому матеріалі ЮРЛІГИ.

Податківці повідомили, що на підставі ідентифікації та оцінки ризиків буде підготовлено Загальний план удосконалення управління податковими ризиками, який визначить найбільш вагомі ризики в адмініструванні податків і зборів та закріпить стратегії впливу на них, а також сегментарні (секторальні) плани, зосереджені на окремих галузях економіки, сегментах платників податків.

Нагадаємо, що Державна податкова служба оприлюднила інформаційний лист № 6/2024, присвячений питанням, що можуть виникнути у платників податків при впровадженні в організацію та діяльність ДПС міжнародних підходів до управління, що ґрунтуються на управлінні податковими ризиками (комплаєнс-ризиками).

Практичні матеріали із чіткими послідовностями дій: Мистецтво оборони, Алгоритми дій, База податкових знань. Замовте презентацію комплексного рішення LIGA360 для контролю інформаційних ризиків та ухвалення рішень і відкрийте більше можливостей.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини