Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін оновив Порядок зупинення реєстрації ПН/РК

Реклама

На засіданні 18 жовтня Кабмін вніс зміни до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних у частині проведення автоматизованого моніторингу відповідності критеріям оцінки ступеня ризиків ПН/РК, у яких відображено операції з вивезення за межі митної території України в митному режимі експорту товарів, до яких застосовано режим експортного забезпечення. Про це повідомив постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Так, Порядок доповнено новими нормами, що визначають ознаки безумовної реєстрації ПН/РК, у яких відображено операції з вивезення за межі митної території України в митному режимі експорту товарів, до яких застосовано режим експортного забезпечення, та уточнено механізм проведення автоматизованого моніторингу для таких операцій.

Відповідні зміни ухвалено з метою забезпечення реалізації положень Закону N 3706-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей експорту окремих видів товарів у період дії воєнного стану».

Юристе, поспішай! Зараз діє Special program для рішення LIGA360. Інноваційний функціонал на основі АІ для legal research, повна база законодавства, судової практики й аналітики для юриста. Детальніше за посиланням 

Читайте також: Податкові спори: судді Верховного Суду висвітлили актуальні правові позиції

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини