Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

18 жовтня оновлено програмне забезпечення Держреєстру речових прав на нерухоме майно

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» повідомило, що 18 жовтня 2024 року оновило програмне забезпечення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

За результатами оновлення змінено назву виду обтяження «обтяження речових прав на майбутній об'єкт нерухомості» на «обтяження речових прав на неподільний об'єкт незавершеного будівництва / майбутній об'єкт нерухомості».

Зазначається, що також здійснено ряд інших поточних доопрацювань і виправлено помилки. Зокрема, виправлено технічну помилку щодо невідображення індексного номера документа при формуванні звіту «Відомість виконаних дій по співробітнику».

Попередьте незаконні дії з об'єктами нерухомості та діяльність "чорних реєстраторів". Налаштуйте моніторинг в SMS-Маяк та отримуйте сповіщення про будь-які дії щодо майна компанії. Деталі за посиланням.

Юристе, поспішай! Зараз діє Special program для рішення LIGA360. Інноваційний функціонал на основі АІ для legal research, повна база законодавства, судової практики й аналітики для юриста. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини