Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС впроваджує експериментальний проект щодо функціонування системи управління комплаєнс-ризиками: інформаційний лист

Реклама

Державна податкова служба оприлюднила інформаційний лист № 6/2024, присвячений питанням, що можуть виникнути у платників податків при впровадженні в організацію та діяльність ДПС міжнародних підходів до управління, що ґрунтуються на управлінні податковими ризиками (комплаєнс-ризиками). Зазначений проєкт впроваджується з метою підвищення рівня дотримання платниками податків своїх податкових обов'язків.

Відповідна урядова постанова від 25 липня 2024 року № 854 «Про реалізацію експериментального проекту щодо функціонування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) в Державній податковій службі» набрала чинності 31 липня. Детальніше про документ ЮРЛІГА писала тут.

У листі ДПС можна дізнатися про основні новації експериментального проекту, порядок його реалізації тощо.

За матеріалами ДПС

Відкрийте законодавство на 360! Спробуйте нову LIGA360 з інноваційними зв'язками документів. До кожного НПА - знайдуться пов'язані закони, судові рішення, практичні ситуації та аналітичні документи. Замовте презентацію для своєї компанії.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини