Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

1 жовтня в Україні запрацював адміністратор містобудівного кадастру на держрівні

Реклама

Мінінфраструктури поінформувало, що в Україні з 1 жовтня запрацював адміністратор містобудівного кадастру на державному рівні.

Державне підприємство «Адміністратор містобудівного кадастру на державному рівні», на якого покладені ці функції, також буде адміністратором Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ) та Єдиного державного реєстру адрес (ЄДРА), зауважили в міністерстві.

Завдання адміністратора - забезпечити прозорість, доступність та ефективне управління містобудівним кадастром на державному рівні. Це стане можливим завдяки впровадженню сучасних цифрових технологій, які полегшать процеси проєктування, забудови та управління нерухомістю по всій країні.

Очікується, що робота містобудівного кадастру на державному рівні сприятиме підвищенню прозорості у містобудуванні, розвитку цифрової економіки та покращенню умов для інвесторів.

5 жовтня Міністерство розвитку громад та територій проведе зустріч з обласними військовими адміністраціями для обговорення питання щодо подання інформації про замовників містобудівної документації. Вже 10 жовтня заплановано проведення першого навчання громад по роботі функціоналу замовника містобудівної документації.

За матеріалами Мінінфраструктури

Інструкції та ситуації для експертів ринку: юристів, бухгалтерів, фахівців із перевірок, керівників та кадровиків. Нова LIGA360 змінює все! Замовте презентацію комплексного інформаційно-аналітичного рішення LIGA360 прямо сьогодні.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини