Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У структурі ЗСУ створять окремий рід сил - Сили безпілотних систем: Закон опубліковано

Реклама

17 вересня 2024 року в газеті "Голос України" опубліковано Закон № 3943-IX про внесення зміни до статті 3 Закону України "Про Збройні Сили України". Закон набуде чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Раніше ми писали, що Закон розроблено Міністерством оборони України на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 25 червня 2024 року “Про створення у структурі Збройних Сил України Сил безпілотних систем”, введеного в дію Указом Президента України від 25 червня 2024 року №382/2024, відповідно до якого передбачено створити у структурі Збройних Сил України окремий рід сил - Сили безпілотних систем.

Законом передбачено внесення зміни до частини першої статті 3 Закону України “Про Збройні Сили України” шляхом включення до окремих родів сил Збройних Сил України - Сил безпілотних систем.

Читайте також: З 13 вересня діють зміни до Переліку територій, на яких ведуться бойові дії або тимчасово окупованих рф

Про бронювання і військовий облік у практичній площині - дізнавайтесь у новій LIGA360. Свіжа аналітика, практика правозастосування, судова практика та роз'яснення держорганів на одній платформі. Замовте презентацію менеджера прямо сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини