Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада прийняла Закон, яким передбачено створити у структурі ЗСУ окремий рід сил - Сили безпілотних систем

Реклама

Верховна Рада України прийняла у першому читанні за основу і в цілому законопроєкт №11507 про внесення зміни до статті 3 Закону України "Про Збройні Сили України". Про це повідомила пресслужба Апарату ВР.

Закон розроблено Міністерством оборони України на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 25 червня 2024 року “Про створення у структурі Збройних Сил України Сил безпілотних систем”, введеного в дію Указом Президента України від 25 червня 2024 року №382/2024, відповідно до якого передбачено створити у структурі Збройних Сил України окремий рід сил - Сили безпілотних систем.

Законом передбачено внесення зміни до частини першої статті 3 Закону України “Про Збройні Сили України” шляхом включення до окремих родів сил Збройних Сил України - Сил безпілотних систем.

Читайте також: Економічне бронювання: які проблемні питання опрацьовують в Парламенті?

Про бронювання і військовий облік у практичній площині - дізнавайтесь у новій LIGA360. Свіжа аналітика, практика правозастосування, судова практика та роз'яснення держорганів на одній платформі. Замовте презентацію менеджера прямо сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини