Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнено порядок продажу майна, що перебуває у податковій заставі: рішення Уряду

Реклама

Кабінет Міністрів уніс зміни до:

    Відповідну урядову постанову № 931 ухвалено 16 серпня 2024 року.

    Про те, що передбачає ухвалений документ, розповів Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

    Документ прийнято з метою приведення Порядків у відповідність до Закону № 3603-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо вдосконалення онлайн-комунікації з платниками податків та уточнення окремих положень законодавства» у частині заміни терміна «брокер (брокерська контора)» терміном «член товарної біржі».

    Також виключено посилання на «уповноважені товарні біржі», оскільки Законом № 3603-IX скасовано конкурсний відбір уповноважених товарних бірж на продаж майна, що перебуває у податковій заставі.

    Хочете оцінити фінансову стабільність бізнес-партнера? Перевірити чи не має він боргів, судових справ? Спробуйте нове рішення LIGA360 від LIGA ZAKON! Всі види джерел для всебічної оцінки контрагентів: реєстри, судові рішення, санкційні списки та медіа. Залиште заявку на презентацію LIGA360 для вашої команди.

    Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Знижка на оновлену версію LIGA360 для нових клієнтів LIGA ZAKON. Отримай ефективні інструменти для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

    Залиште коментар
    Увійдіть щоб залишити коментар
    Увійти
    Підпишіться на розсилку
    Головні новини і аналітика для вас по буднях

    Схожі новини