Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АПУ запрошує молодих юристів номінуватися на UBA Best Young Lawyer Award

16 серпня 2024, 15:40
178
0
Реклама

Асоціація правників України запрошує молодих юристів номінуватися на Щорічну премію UBA Best Young Lawyer Award. Премію отримають три переможці, котрі вже зробили значний внесок у розвиток юридичної спільноти та є інноваторами й лідерами у своїй професійній діяльності.

Вимоги до номінантів:

1. Бути членом АПУ на момент подання заявки. Номінант, який не є членом Асоціації, може стати ним, заповнивши заявку на вступ до 2 вересня 2024 року й оплативши членський внесок.

2. Мати диплом магістра за спеціальностями «081 Право» чи «293 Міжнародне право» або диплом відповідного ступеня, отриманий за кордоном та визнаний в Україні. Рік отримання диплома - 2024, 2023, 2022 або 2021.

3. Бути представником будь-якої юридичної професії.

Для номінування на премію необхідно заповнити анкету за посиланням. Зробити це може як сам номінант, так й інший член АПУ, який його номінує.

В анкеті потрібно обґрунтувати, чому саме номінант має бути в ТОП-3 молодих юристів відповідно до критеріїв нагороди. До анкети необхідно додати скановані копії документів про освіту, рекомендації (від ВНЗ, компаній та організацій). Кінцева дата прийому анкет - 8 вересня 2024 року.

Номінаційна комісія відбере найкращі анкети серед отриманих, а трьох переможців оберуть члени АПУ та Ліги студентів АПУ шляхом голосування.

Лауреати премії будуть нагороджені під час традиційного щорічного прийому АПУ з нагоди Відкриття Року права 8 жовтня 2024 року. Переможці отримають грошовий приз, а також підтримку від АПУ в реалізації професійних проєктів та можливість виступів на ключових заходах Асоціації.

Докладнішу інформацію ви можете отримати за цим посиланням, а також за телефоном +38 096 742 71 07 (WhatsApp, Telegram) або електронною адресою kpyshchyk@uba.ua (контактна особа - Катерина Пищик).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини