Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено функціонал Держреєстру речових прав на нерухоме майно

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» повідомило, що 26 липня 2024 року оновило програмне забезпечення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (ДРРП).

За результатами оновлення реалізовано можливість формувати інформацію щодо багатоквартирного будинку для користувачів, які мають безпосередній доступ до ДРРП (посадових осіб органів державної влади, органів місцевого самоврядування, судів, органів Національної поліції, органів прокуратури, органів Служби безпеки, Бюро економічної безпеки, Національного банку, Національного антикорупційного бюро, Національного агентства з питань запобігання корупції, приватних виконавців, адвокатів).

Також поточним оновленням внесено зміни до:

- підстав погашення запису ДРРП, зокрема, додано нову підставу - «погашення помилкового запису»;

- функціоналу внесення частки у спільній власності, відтепер:

  • поле «розмір частки» виводиться виключно при обранні виду спільної власності - «спільна часткова»;

  • у разі обрання виду спільної власності - «спільна часткова» - внесення частки обов'язкове, розмір частки має бути менше 1.

Окрім того, було здійснено ряд інших поточних доопрацювань і виправлено помилки. Зокрема, виправлено технічну помилку щодо дублювання даних, яка виникала при формуванні звітності «Деталізована відомість виконаних дій по співробітнику».

SMS-Маяк - надійна допомога бізнесу в захисті нерухомості та землі. Налаштуйте моніторинг та отримуйте сповіщення про зміни в реєстрі речових прав. Замовляйте за посиланням.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Знижка на оновлену версію LIGA360 для нових клієнтів LIGA ZAKON. Отримай ефективні інструменти для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

Читайте також:

ФДМУ роз'яснив, як безкоштовно отримати довідку про визначення оціночної вартості об'єкта нерухомості

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини