Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін ухвалив постанову щодо змін в організаційній структурі та оплаті праці податківців

Реклама

18 липня 2024 року Кабінет Міністрів постановою № 832 уніс зміни у додаток 1 до постанови від 5 квітня 2014 року № 85 «Деякі питання затвердження граничної чисельності працівників апарату та територіальних органів центральних органів виконавчої влади, інших державних органів», якими збільшено граничну чисельність апарату Державної податкової служби на 206 одиниць шляхом зменшення граничної чисельності територіальних органів ДПС на 3291 одиницю.

Про це повідомив Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

Документом також викладено в новій редакції Схему посадових окладів державних службовців податкових органів, затверджену постановою КМУ від 28 грудня 2020 року № 1346.

У межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству фінансів на 2024 рік у загальному фонді державного бюджету, здійснено перерозподіл видатків споживання державного бюджету шляхом:

  • зменшення їх обсягу за програмою «Забезпечення інституційної спроможності органів державної влади» на 1 млрд. 338 млн. 296,8 тис. гривень (у тому числі оплата праці - 1 млрд. 111 млн. 325,1 тис. гривень);

  • збільшення їх обсягу за програмою «Керівництво та управління у сфері податкової політики» на 1 млрд. 338 млн. 296,8 тис. гривень (у тому числі оплата праці - 1 млрд. 111 млн. 325,1 тис. гривень).

«Збільшення рівня заробітної плати для податківців дозволить залучити в систему кваліфікованих працівників, які розглядатимуть податкову службу як престижне місце роботи та потужну платформу для підвищення власного професіоналізму», прокоментували в Державній податковій службі.

Вся інформація для державних органів - тепер в єдиному продукті LIGA360. Переглядай зв'язки документів з іншими НПА, судовою, аналітичною, довідковою інформацією. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Знижка на оновлену версію LIGA360 для нових клієнтів LIGA ZAKON. Отримай ефективні інструменти для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

Читайте також:

Клуб білого бізнесу: які умови пропонує новий закон

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини