Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 11 липня діють зміни до Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів

Реклама

11 липня набрала чинності урядова постанова від 9 липня 2024 року № 801, якою внесено зміни до пункту 34 Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів.

Зміни передбачають, що в умовах правового режиму воєнного стану зарахування на навчання до закладів освіти громадян, які підлягають військовому обліку та перебувають на тимчасово окупованій території або вибули з тимчасово окупованої території та територій активних бойових дій за кордон, здійснюється з відстроченням взяття їх на військовий облік і оформлення військово-облікових документів у семиденний строк з дати припинення чи скасування правового режиму воєнного стану.

Детальніше про зазначене урядове рішення ми писали тут.

Нові можливості в новій версії LIGA360! Використовуй максимум функцій для роботи із судовою практикою. Аналізуй правові позиції, подібні рішення, засідання по справі, історію справи. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Знижка на оновлену версію LIGA360 для нових клієнтів LIGA ZAKON. Отримай ефективні інструменти для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

Читайте також:

Отримано штраф від ТЦК: як дізнатися, чи відкрито виконавче провадження?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини