Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено нові форми проїзних документів на проїзд пасажирів на маршрутах загального користування

Реклама

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури затвердило форми:

  • Квитка / Електронного квитка на проїзд пасажира автомобільним транспортом на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування;

  • Квитка / Електронного квитка на проїзд пасажира автомобільним транспортом на міжміських автобусних маршрутах загального користування;

  • Квитка / Електронного квитка на проїзд пасажира автомобільним транспортом на міжнародних автобусних маршрутах загального користування.

Установлено, що електронний квиток може бути створений, переданий, збережений і перетворений електронними засобами у візуальну форму, придатну для сприйняття людини.

Відповідний наказ від 31 травня 2024 року № 502 набере чинності через три місяці з дня офіційного опублікування.

З дня набрання чинності зазначеним наказом утратить чинність наказ Міністерства транспорту та зв'язку від 25 травня 2006 року № 503 "Про затвердження Типових форм квитків на проїзд пасажирів і перевезення багажу на маршрутах загального користування".

LIGA360 змінюється для тебе! Єдиний інформаційний продукт для всієї компанії. Спільне поле для роботи із правовими, судовими, реєстровими, договірними, медійними даними. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні.

Саме зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скористайся Summer program від LIGA ZAKON - отримуй знижку на нову LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини