Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін уточнив Порядок ведення Реєстру держсертифікатів про рівень володіння державною мовою

Реклама

7 червня Кабінет Міністрів ухвалив постанову № 667, якою уніс зміни до Порядку ведення Реєстру державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою.

Деталі повідомив Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

Документ ухвалено з метою приведення тексту Порядку у відповідність до вимог законів «Про електронні комунікації», «Про публічні електронні реєстри», «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги».

Встановлено, що Порядок визначає механізм формування і ведення Реєстру державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою - автоматизованої інформаційної системи, яка забезпечує збирання, облік, накопичення, зберігання, захист, пошук, отримання інформації про видані та/або анульовані державні сертифікати про рівень володіння державною мовою і є складовою інформаційно-комунікаційної системи «Іспитова система для визначення рівня володіння державною мовою».

Постановою доповнено Порядок новим пунктом стосовно фінансового забезпечення заходів, пов'язаних зі створенням, модернізацією, розвитком Реєстру. Згідно з документом фінансове забезпечення заходів, пов'язаних із створенням, модернізацією, розвитком Реєстру, а також його адмініструванням, супроводженням та технічним обслуговуванням, здійснюється за рахунок коштів державного бюджету, а також коштів міжнародної технічної допомоги та інших джерел, не заборонених законодавством.

Потрібно більше роз'яснень і аналітики щодо нормативного акту? Спробуйте LIGA360 LEGAL SOLUTION. Воно допоможе швидко зорієнтуватися в складних правових питаннях та дізнатися, як саме застосовуються НПА у вашій галузі. Замовте рішення за посиланням.

Читайте також:

Діє Порядок складання іспитів з основ Конституції та історії України

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини