Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін підтримав ініціативу створення Сил безпілотних систем – як окремого роду військ

Реклама

Кабмін схвалив проєкт Указу Президента України про введення в дію рішення РНБО щодо створення у структурі Збройних Сил окремого роду військ - Сил безпілотних систем. Про це повідомила пресслужба Міноборони.
Зазначається, що документ був напрацьований Міністерством оборони України спільно з Генеральним штабом з метою нарощування оборонних можливостей для відбиття зростаючої російської агресії.
"Він, зокрема, передбачає створення Сил безпілотних систем як одного з головних носіїв бойового потенціалу та технологічної переваги українських Збройних Сил, що будуть використовуватися для нанесення уражень по ворогу на всіх рівнях - стратегічному, оперативному і тактичному - засобами безпілотних систем у повітрі, на суходолі та на морі", - йдеться в повідомленні.
Для реалізації положень проєкту Указу Президента, Міноборони підготує і внесе на засідання Уряду відповідний законопроєкт про створення Сил безпілотних систем.

LIGA360 LEGAL SOLUTION допоможе кожному фахівцю, що потребує аналізу законодавства й пошуку НПА. Керівникам, юристам, бухгалтерам, кадровикам та іншим фахівцям. Замовте доступ за посиланням 

Читайте також: З 4 травня діє оновлене Положення про військово-лікарську експертизу в ЗСУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини