Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС встановила факт торгівлі з імітацією створення розрахункових документів: штраф 2,73 млн грн

Реклама

Під час активного моніторингу та аналізу інформації про суб'єктів господарювання, які проводять розрахунки із споживачами, ДПС виявила суб'єкта господарювання, який здійснював торгівлю у магазинах в одному з регіонів держави з імітацією застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі - ПРРО) шляхом використання програмного забезпечення, яке дозволяє спотворювати інформацію про проведені розрахунки. Про це повідомила пресслужба ДПС.

"За результатами проведених фактичних перевірок підтверджено факти непроведення розрахунків через ПРРО та, як наслідок, до платника податків будуть застосовані штрафні (фінансові) санкції у розмірі майже 2,73 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що з урахуванням того, що суб'єкт господарювання використовував ПРРО з програмним забезпеченням, яке дозволяє спотворювати інформацію про проведені розрахунки, ДПС було проінформовано правоохоронні органи про виявлені випадки.   

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв'язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ. 

Читайте також: За що передбачена кримінальна відповідальність для роботодавців?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини