Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міноборони роз'яснило, що означає скасування статусу "обмежено придатний" у розумінні Закону № 3621-IX

Реклама

Ми вже повідомляли, що 3 квітня в газеті "Голос України" офіційно опубліковано Закон № 3621-IX "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прав військовослужбовців та поліцейських на соціальний захист" (детальніше), який, зокрема, передбачає скасування статусу «обмежено придатний» Документ набере чинності 4 травня 2024 року.

Нагадаємо, у Прикінцевих та перехідних положеннях законодавчого акта міститься норма про те, що громадяни України, які були визнані обмежено придатними до військової служби до набрання чинності цим Законом, протягом дев'яти місяців з дня набрання ним чинності підлягають повторному медичному огляду з метою визначення придатності до військової служби.

У Міністерстві оборони роз'яснили, що чекає на військових та військовозобов'язаних, які мають цей статус (див. інфографіку).

Відчуйте силу інформації на вашому боці - з LIGA360 PRO. Експертна аналітика допоможе знайти правильний алгоритм дій для керівника, юриста, бухгалтера чи комплаєнс-офіцера. Замовте доступ за посиланням.

Скористайтесь спецпропозицією для рішення LIGA 360: Юрист (Преміум). Отримайте максимум інструментів legal research, повну базу законодавства і судової практики, засоби контролю від юридичних ризиків. Замовте зараз з економією 40%.

Читайте також:

Закон про зменшення мобілізаційного віку з 27 до 25 років набрав чинності

4 квітня набрав чинності Закон щодо створення електронного кабінету військовозобов'язаного

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини