Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Гаазі 44 країни підписали декларацію щодо створення Спецтрибуналу щодо злочину агресії проти України

Реклама

2 квітня під час офіційного візиту до Нідерландів Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба взяв участь у засіданні міністерської конференції «Відновлення справедливості для України», інформує пресслужба МЗС.

Під час підсумкової пресконференції глава МЗС наголосив, що нинішня експансіоністська політика Москви нерозривно пов'язана з безкарністю впродовж усієї імперіалістичної історії росії.

Дмитро Кулеба підкреслив історичну вагу для Європи та усього світу притягнення імперської росії до відповідальності. В іншому випадку Москва продовжить свою загарбницьку війну та звірства.

Глава МЗС України окремо відзначив важливість ухваленої за результатами конференції політичної декларації, підписантами якої вже стали 44 країни та яка залишається відкритою до підписання.

«Декларація, зокрема, вітає дискусію про конфіскацію заморожених російських активів, а також доходів від них на користь України. Перші рішення щодо використання заморожених російських активів на користь України вже були ухвалені, і ця робота має досягти більших результатів цього року. Документ також закликає до повної відповідальності за злочин агресії. Це важливе підґрунтя для подальшої роботи над створенням повноцінного Спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України», - підсумував міністр.

Фото: пресслужба МЗС.

Усі потрібні документи для юриста - в рішенні LIGA360. Обирайте з понад 1,8 мільйона НПА, судової практики, аналітики, робочих кейсів та інших матеріалів. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Скористайтесь спецпропозицією для рішення LIGA 360: Юрист (Преміум). Отримайте максимум інструментів legal research, повну базу законодавства і судової практики, засоби контролю від юридичних ризиків. Замовте зараз з економією 40%.

Читайте також:

Міжнародний Реєстр збитків оголосив про початок прийому заяв

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини