Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці оновили план-графік перевірок юридичних осіб на 2024 рік: хто в зоні ризику?

Реклама

Державна податкова служба оновила План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2024 рік (станом на 25.03.2024).

Оновлено Розділ І "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" (планується перевірити 2030 юросіб, раніше було - 2008);

Без змін залишились:

  • Розділ ІІ "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів" (перевірки заплановані в 175 фінустанов, постійних представництва та представництва нерезидентів);

  • Розділ ІІІ "Документальні планові перевірки фізичних осіб" (податківці планують перевірити 921 особу);

  • Розділ IV "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти й своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"(перевірки хочуть провести у 156 юросіб).

Плани-графіки перевірок органів держнагляду на 2024 рік - є у LIGA360. А ще ви знайдете довідкову інформацію та алгоритми дій, щоб максимально захистити свій бізнес. Спробуйте LIGA360 прямо сьогодні.

Читайте також: Набув чинності Закон про часткове повернення документальних податкових перевірок

Податкові спори: судді Верховного Суду висвітлили актуальні правові позиції

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини