Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інформацію зі сторінки "Міжнародні спонсори війни" перенесуть в Державний реєстр санкцій

Реклама

На розширеному засіданні Кабміну було розглянуто питання функціонування на веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції сторінки "Міжнародні спонсори війни".

Було погоджено, зокрема, питання щодо необхідності передачі інформації, яка міститься на вищезгаданому сайті, до Міжвідомчої робочої групи з питань реалізації державної санкційної політики для опрацювання, в тому числі, визначення підстав для застосування санкцій до зазначених на даному ресурсі суб'єктів та підготовки відповідних пропозицій для розгляду на засіданні РНБО.

А також щодо переадресації НАЗК користувачів зі сторінки "Міжнародні спонсори війни" на веб-сайт Ради національної безпеки і оборони України "Державний реєстр санкцій".

Зазначається, що для існування списку "Міжнародних спонсорів війни" немає нормативної бази і це має негативний вплив на ухвалення важливих рішень для протидії російській агресії.

Раніше ми писали, що в Україні запрацював Державний реєстр санкцій.

російський чи білоруський слід у контрагентів руйнує репутацію бізнесу. Система LIGA360 покаже, чи мають засновники, керівники чи бенефіціари компаній відношення до російської федерації чи республіки білорусь. Тепер відповідна позначка міститься у досьє компаній. Знай, з ким маєш справу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини