Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін підтримав законопроєкт з відновлення держвлади в АР Крим

Реклама

1 березня Уряд підтримав законопроєкт, яким вносяться зміни до Закону «Про правовий режим воєнного стану».

У Мінреінтеграції роз'яснили, що законодавчою ініціативою запропоновано створити правові передумови для відновлення роботи державних органів та органів місцевого самоврядування на тимчасово окупованій території АР Крим.

Відповідну законодавчу ініціативу було розроблено Мінреінтеграції спільно з представниками Офісу Президента, Представництва Президента в АР Крим, Мінінфраструктури та Національним агентством з питань державної служби.

Зазначається, що в разі схвалення акта Парламентом буде створено можливість під час дії воєнного стану утворити Військову адміністрацію АРК та військові адміністрації населених пунктів, визначити порядок призначення до них посадових осіб.

Законопроєктом також передбачено встановити дату (з 27 лютого 2014 року) припинення повноважень органів місцевого самоврядування, їхніх посадових осіб та державних службовців державних органів, які не були переміщені з ТОТ АР Крим.

LIGA360 LEGAL SOLUTION допоможе кожному фахівцю, що потребує аналізу законодавства й пошуку НПА. Керівникам, юристам, бухгалтерам, кадровикам та іншим фахівцям. Замовте доступ за посиланням.

Читайте також:

Мобілізація по-новому: що планують змінити законодавці?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини