Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАЗК запустило першу в світі відкриту базу іноземного обладнання, яке рф використовує для виробництва зброї

Реклама

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запускає першу в світі відкриту базу даних іноземного обладнання, що застосовується агресорами для виробництва власної зброї. Про це повідомила пресслужба НАЗК,

Зазначається, що понад 270 одиниць різного іноземного обладнання вже опубліковані у новому модулі «Інструменти війни» на порталі НАЗК «Війна і санкції». Зокрема, у розділі можна знайти детальну інформацію про бренди іноземного обладнання, які досі потрапляють в рф, моделі окремих верстатів, російських виробників зброї та її складових, що використовують іноземне обладнання, їхню летальну продукцію, постачальників та імпортерів.

«Ця база даних допоможе цивілізованому світу відрізати росію від іноземного технологічного обладнання. Відкритість таких даних має вплинути як на посилення експортного контролю, так і на відслідковування ланцюжків постачання іноземного обладнання серед наших міжнародних партнерів», - заявив в.о. Голови НАЗК Ярослав Любченко.

Перевірити компанію у санкційних списках та її зв'язки з рф та рб можна з LIGA360. Захистіться від токсичних бізнес-зв'язків прямо сьогодні.

Читайте також:

ТОП-10 юридичних порад для ведення бізнесу за кордоном

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини