Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Замовте рішення для успішної роботи адвоката у 2024 році

29 грудня 2023, 10:52
148
0
Автор:
Реклама

Новий рік - це час будувати плани та визначати цілі на майбутнє.  

Тож до кінця грудня LIGA ZAKON надає спецпропозицію для адвокатів. Тільки зараз, замовляючи тариф LIGA360:Адвокат НААУ, ви отримаєте рішення для помічника у подарунок. А в оплату річного тарифу же входить внесок на адвокатське самоврядування! 

Заповніть заявку для зв'язку з менеджером та уточнення деталей.

Топ переваг рішення LIGA360:Адвокат НААУ 

Перегляд навчальних продуктів ВША онлайн  

На робочому столі LIGA360 ви знайдете календар заходів ВША НААУ. Ви зможете зареєструватися до участі в онлайн- чи офлайн-подіях, та отримувати залікові бали для підвищення кваліфікації. 

Пошук подібних судових справ 

Відкриваючи судове рішення в LIGA360, ви одразу бачите перелік подібних судових рішень. Це значно економить час адвоката при підготовці до засідань. 

Аналіз НПА і судової практики 

LIGA360 відкриває доступ до 111 млн судових справ та 1,8 млн нормативних актів й аналітики. І цей обсяг даних легко аналізувати, адже система містить систему інтелектуального пошуку та зворотніх зв'язків між документами. 

Моніторинг змін та розкладу судових засідань 

ІТ-рішення дозволяє налаштувати моніторинг змін НПА, судової справи чи судових надходжень за різними напрямками. Також у LIGA360 є розклад засідань по всій Україні, які ви можете завантажити в свій календар чи поставити на контроль. 

Промотування юридичних послуг 

Створіть свій профіль в каталозі Liga:BOOK, щоб вас легше знаходили клієнти, публікуйте матеріали на медіа-ресурсах LIGA ZAKON. 

Не пропустіть можливість замовити LIGA360 з додатковим рішенням для помічника* - отримайте вдвічі більше переваг для вашої адвокатської команди!

* Пропозиція дійсна лише для нових клієнтів LIGA ZAKON. 

Більше переваг LIGA360:Адвокат НААУ - за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини