Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ІТ

Відсьогодні у "Дії" запрацювала послуга купівлі-продажу авто

Реклама

Відсьогодні, 20 грудня, кожен охочий може зі свого гаджета користуватися новим сервісом - перереєстрацією авто в застосунку "Дія". Про це повідомила прес-служба Головного сервісного центру МВС України.

Отримати номерний знак та свідоцтво про реєстрацію авто у можливо у відділенні Укрпошта тільки на території України або кур'єром на вказану адресу.

"Лише за кілька годин роботи послуги вже отримано 70 заявок. Підписання договору купівлі-продажу відбувається виключно в застосунку "Дія"", - йдеться в повідомленні.

При цьому номерний знак на авто можна залишити, або забронювати новий із спеціальною серією DI з платною чи безкоштовною комбінацією. Також можна обрати або електронне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, або виготовлене на бланку.

В Головному сервісному центрі МВС України наголосили, що послуга перереєстрації можлива при першому продажі авто в календарному році.

19 грудня на Diia Summit презентували оновлений дизайн застосунку та нові сервіси.

Встигніть отримати знижку до 40% для рішень LIGA360. Заповніть заявку - і наш менеджер запропонує тариф, який підходить саме вам.

Читайте також: Уряд підтримав запуск сервісу Дія.Офіс для посадовців

Для чого компаніям комплаєнс і хто має його впроваджувати?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини