Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд змінив Порядок проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів великої приватизації

Реклама

Кабінет Міністрів уніс зміни до пункту 22 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів великої приватизації.

Відповідну постанову № 1319 ухвалено на урядовому засіданні 15 грудня 2023 року.

Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді, поінформував, що зазначене рішення ухвалено на виконання вимог Закону № 3137-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації діяльності Фонду державного майна України, вдосконалення управління державним майном та підвищення ефективності санкційної політики».

Документом виключено з Порядку положення, відповідно до якого у фінансовій звітності, за даними якої визначається стартова ціна об'єкта великої приватизації, відображається переоцінка необоротних активів відповідно до міжнародних стандартів фінансової звітності та вимог Закону «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», проведена не більш як за один рік до дати оцінки.

Legal Solution - аналіз законодавства й практика правозастосування для кожного фахівця. Знайдіть нормативні документи, досліджуйте правові питання та звіряйтеся з експертами. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Скористайтеся новорічною пропозицією для рішень LIGA360! Отримайте знижку 30% при оплаті тарифу на 6 місяців та 40% при оплаті 12 місяців. Встигніть до кінця грудня.

Читайте також:

Відкриття філії чи представництва української компанії за кордоном

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини