Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

1 грудня модернізовано функціонал отримання сканкопій документів ЄДР на запит держорганів

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» повідомило, що 1 грудня 2023 року впровадило оновлене програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (ЄДР).

Повідомляється, що поточним оновленням реалізовано ряд поліпшень та усунено недоліки функціоналу ЄДР, а саме:

1. Модернізовано функціонал формування запиту та отримання сканованих копій документів, що містяться в реєстраційній справі в електронній формі (для державних органів, органів місцевого самоврядування та інших, визначених законом, осіб).

2. З метою перевірки найменування юридичної особи забезпечено тотожність різних типів лапок (“ ” / " " / « ») під час державної реєстрації створення юридичної особи.

3. Доопрацьовано функціонал ідентифікації в частині використанні кваліфікованого електронного підпису КНЕДП Казначейства.

4. У результатах безкоштовного запиту на порталі ЄДР додано відображення дати запису про державну реєстрацію припинення ЮО/ФОП.

5. Розширено атрибутивний склад розгорнутої частини блоків адрес у детальній інформації про суб'єкта, яка надається з використанням сервісної послуги прикладного програмного інтерфейсу ЄДР (API).

6. Доопрацьовано відображення історичних (недіючих) організаційно-правових форм при роботі з юридичними особами в програмному забезпеченні ЄДР.

7. Усунуто помилку типу JBO-26048: Constraint "OP_REQ_UNIQUE", що виникала під час проведення реєстраційних дій по деяких суб'єктах.

ДП «НАІС» нагадало, що після будь-яких оновлень системи користувачам необхідно обов'язково здійснювати очистку історії пошуків браузера (кеш).

Як державним службовцям зручніше опрацьовувати великі масиви законодавчої інформації? Всі потрібні інструменти надасть LIGA360. Найповніша база НПА та судової практики з можливостями аналізу. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Вплив воєнного стану на правила декларування майна в Україні. Аналіз законодавчих змін

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини