Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна ввела ще два пакети санкцій щодо більш як 300 юридичних та майже 150 фізичних осіб рф

24 листопада 2023, 11:00
165
0
Реклама

Указами № 772/2023 та № 773/2023  від 23 листопада Президент Володимир Зеленський ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 листопада 2023 року. Санкції на 5 та 10 років вводяться стосовно 147 фізичних осіб і 303 юридичних осіб.

"Це синхронізація з партнерами щодо тих осіб, які прямо працюють на російську агресію або їй допомагають. А також це санкції проти суб'єктів держави-терориста, що мають стосунок до критичної інфраструктури. Кожне прізвище, кожна назва компанії - це конкретна провина в тому, що російський терор триває.

Україна доповнює своїми санкціями міжнародні санкційні механізми. І ми працюємо, щоб санкції партнерів були поширені й на тих, проти кого вже ухвалені відповідні рішення України.

Сьогодні я підписав укази щодо більш як 300 юридичних та майже 150 фізичних осіб держави-терориста. І наші спеціальні служби, передусім Служба безпеки України, а також Кабінет Міністрів та РНБО, продовжать відповідну роботу. Будуть і інші санкційні рішення", - зазначив Президент під час звернення 23 листопада.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також: АРМА відкрило доступ до Реєстру арештованих активів

АРМА приєдналося до платформи Європолу для розшуку активів за кордоном

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини